pasta z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • ogórki konserwowe

    4 szt
  • jogurt naturalny

    3 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odcedzam z wody, przekładam do miseczki.
Cebulkę obieram, kroję w kostkę.
Przekładam do ryby.
Ogórki kroję w drobną kostkę. Wszystko ze sobą łączę.
Do składników dodaję jogurt i przyprawy do smaku.
Mieszam Wszystko ze sobą.
Wstawiam do lodówki na min 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jan_mag 10.11.2016 13:19
na pewno pyszna ;)
MonikaW 09.11.2016 22:11
uwielbiam tuńczyka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat