Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogórki konserwowe 4 szt
jogurt naturalny 3 łyżki
majonez 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka

Tuńczyka odcedzam z wody, przekładam do miseczki.
Cebulkę obieram, kroję w kostkę.
Przekładam do ryby.
Ogórki kroję w drobną kostkę. Wszystko ze sobą łączę.
Do składników dodaję jogurt i przyprawy do smaku.
Mieszam Wszystko ze sobą.
Wstawiam do lodówki na min 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jan_mag 10.11.2016 13:19
na pewno pyszna ;)
MonikaW 09.11.2016 22:11
uwielbiam tuńczyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak