Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
cebula 1 szt
korniszony 2 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
por
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżeczka
serek kanapkowy biały 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Cebulę ,korniszony i por kroimy drobno.
Ugotowane jajka obieramy i też kroimy w kostkę
Tuńczyka odsączamy dodajemy pokrojone warzywa doprawiamy dodajemy serek i majonez .
Wymieszać składniki pasty .

POLECAM!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 15.01.2016 19:25
taka pyszna pasta !!!!!!!!!!!!
Bernadeta1 14.01.2016 17:00
smaczne kanapki
kuchcik89 14.01.2016 11:45
na pewno jest przepyszna, jeszcze z dodatkiem korniszonów, place lizac :)
gusia1000 14.01.2016 00:09
Zawsze dobra.
Iwusia 13.01.2016 22:44
lubię takie " małe co nieco" na kanapki :)
Megg 13.01.2016 21:53
uwielbiam takie pasty do pieczywa
misia123410 13.01.2016 20:10
Bardzo smacznie wygląda:)
Małgorzata92 13.01.2016 17:52
Lubię takie smaczki :)
fotoviderek 13.01.2016 15:45
Apetycznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak