Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sardynek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardynki z puszki 125 g
oliwki czarne 8 szt
cebula 1 szt
twaróg 250 g
majonez 1 łyżka
ketchup pikantny 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sardynek

Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Oliwki pokroić w plasterki.
W miseczce rozgnieść widelcem twaróg wraz z sardynkami.
Dodać pokrojone oliwki, cebulę, majonez, ketchup i dokładnie wymieszać.
Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak