Pasta z sardynek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sardynki z puszki

    125 g
  • oliwki czarne

    8 szt
  • cebula

    1 szt
  • twaróg

    250 g
  • majonez

    1 łyżka
  • ketchup pikantny

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Oliwki pokroić w plasterki.
W miseczce rozgnieść widelcem twaróg wraz z sardynkami.
Dodać pokrojone oliwki, cebulę, majonez, ketchup i dokładnie wymieszać.
Doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat