Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z rybą wędzoną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ser żółty 15 dag
żółtko jajek 2 sztuki
musztarda 0,5 łyżki
majonez 2 łyżki
koperek 1 szczypta
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z rybą wędzoną

Kroki postępowania

1
Makrelę obrać z ości i porwać na małe kawałki do miski, następnie zetrzeć żółty ser i połączyć razem ze sobą.
Krok 1 - Pasta z rybą wędzoną foto
2
Następnie żółtka rozetrzeć widelcem, połączyć z rybą i serem.
Krok 2 - Pasta z rybą wędzoną foto
3
Wszystko dokładnie wymieszać.
Krok 3 - Pasta z rybą wędzoną foto
4
Przyprawić solą i pieprzem a następnie dodać musztardę, pod koniec łączymy z majonezem i posypujemy koperkiem.
Krok 4 - Pasta z rybą wędzoną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak