Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z serem białym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1/2 szt
ser biały 100 gram
sól do smaku
ketchup łagodny 3 łyżka
ogórek kiszony 1 szt
cebula 1 szt
pieprz
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z serem białym

Makrelę obieramy z ości i wrzucamy ją do miseczki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do ryby. Dodajemy ser biały i pokrojonego ogórka kiszonego. Mieszamy. Skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy ketchup i przyprawy, mieszamy. Podajemy na chlebie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 17.05.2015 16:17
Też robię z białym serem, bardzo lubię
AgaS10 17.05.2015 10:27
Nigdy z białym serem nie robiłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak