Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z ogórkiem i cebulką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
ogórki kiszone 2 szt
cebula 1 mała szt
natka pietruszki 1 pęczek
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z ogórkiem i cebulką

Rybę dokładnie obrać z ości, a następnie zmiksować razem z ugotowanymi na twardo jajkami. Dodać pokrojone w drobniutką kostkę ogórki oraz bardzo drobno posiekaną cebulę. Wymieszać. Dodać majonez i dużą ilość świeżo zmielonego pieprzu. Jeszcze raz wymieszać. Podawać z ulubionym pieczywem. Posypać świeżą natką pietruszki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikrusiak 20.03.2016 17:07
lubię pasty :) ta jest ciekawa :)
w mojej kuchni 20.03.2016 17:06
moje smaki
Renataj 19.03.2016 21:16
Bardzo lubię taką pastę:)
Ela427 19.03.2016 20:12
lubię takie pasty
gosia1988 19.03.2016 18:01
Pyszna do kanapek
cukiereczek 19.03.2016 16:40
bardzo lubię takie pasty często robię
noninka77 19.03.2016 16:34
Mój mąż uwielbia:)
gosia56 19.03.2016 12:53
pyszna pasta;)
Konczi 19.03.2016 12:34
bardzo lubię taki pasty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak