Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z groszkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 Nieduża
groszek konserwowy Pół Puszki
majonez 2 Łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z groszkiem

Mięso ryby oddzielić od ości, przełożyć do wysokiego naczynia. Dodać osączony groszek, majonez i pieprz i rozdrobnić blenderem . Schłodzić w lodówce, podawać z pieczywem. Smacznego :-)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak