Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i pieczarek

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1
ogóreczki z czosnkiem Smak
jajko 2
pieczarki 25 dkg
olej lniany 2 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i pieczarek

Pieczarki i cebule drobno pokroić i usmażyć . Ostudzić. Jajka ugotować i pokroić w kostkę, ogórek też pokroić w kostkę.Makrelę obrać ze skóry i ości i rozgnieść. Dodać pozostałe pokrojone składniki, olej i wymieszać .Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.09.2014 20:29
Idealna na chleb.
Mel Kimbra 11.09.2014 08:48
spróbuję na pewno.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak