PASTA Z MAKRELI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    1
  • cebula

    1
  • jajka

    2
  • korniszony

    3
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • majonezu

    1 łyżeczka
  • pieprz ziołowy

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli dokładnie usuwamy ości a mięso rozdrabniamy i wkładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo. Korniszony, jajka i cebulę kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do ryby. Dokładnie mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Na koniec dodajemy musztardę i majonez. Mieszamy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 14.01.2012 16:10
bardzo dobra na kanapki polecam
kielcok1 01.12.2011 11:28
bardzo dobra
rakow2 23.04.2011 18:28
lubię kanapki z pastami rybnymi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat