Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
natka pietruszki 1 pęczek
majonez 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości i rozdrobnić widelcem. Natkę pietruszki posiekać. Rybę, natkę pietruszki, musztardę i majonez wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z białym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 03.11.2015 09:46
bardzo dobra
halina17 06.10.2015 16:34
Lubię pastę z makreli.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak