Pasta z łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

    1 puszka
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • ogórek kiszony

    2 sztuki
  • ser żółty

    2 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypiorek opłukać, drobno posiekać.
Ogórki pokroić w małą kostkę.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Łososia osączyć z zalewy, przełożyć do miski, rozgnieść widelcem.
Dodać ogórki, szczypiorek, majonez, ser, jogurt, musztardę, doprawić solą, pieprzem, wymieszać.
Podawać z pieczywem.
SMACZNEGO!!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 20.06.2014 20:26
pyszne pasta
wyattearp 19.06.2014 17:46
lubię takie pasty
mysza75 19.06.2014 11:03
fajna na kanapki do schrupania pasta
fotoviderek 19.06.2014 09:24
Super do świeżego pieczywa :)
Janina 18.06.2014 21:00
Smaczna pasta;)
Kejti 18.06.2014 20:57
Często robię ,jest bardzo smaczna :-)
Mira85 18.06.2014 20:34
bardzo fajna
Renata9 18.06.2014 19:56
bardzo smaczna pasta
Jusiaa 18.06.2014 19:31
Bardzo fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat