Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek z pietruszką i szczypiorkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3 sztuki
Musztarda delikatesowa Prymat 1.5 łyżki
szczypiorek 1 łyżeczka
pietruszka zielona 1/2 łyżeczki
bazylia 1/2 łyżeczki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek z pietruszką i szczypiorkiem

Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu jajka obieramy i kroimy je na ćwiartki dodajemy majonez , musztardę , posiekany szczypiorek oraz pietruszkę i doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie miksujemy. Gotową pastę dajemy do pojemniczka i na 20 minut wstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 22.02.2015 19:51
O tak z chlebkiem wyśmienicie smakuje :)
gosia1988 22.02.2015 19:25
lubię do chleba :)
Mietek z20 22.02.2015 19:23
Ale smakowite będą kanapeczki z taką pastą :)
Natalia40 22.02.2015 19:16
Pyszna na kanapki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak