Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z fasolki na tosty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka biała 1 puszka
masło 1 łyz
natka pietruszki garśc
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
ser gouda 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z fasolki na tosty

fasolke odcedzamy z zalewy przekładamy do rozdrabniacza wraz z pokrojonym w paski serem, czosnkiem oraz natką i wszystko razem rozdrabniamy tak aby powstała jednolita masa doprawiamy do smaku i mieszamy z masłem. Mozemy wszystkie składniki zmielić w maszynce do miesa. Podajemy z tostami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 07.08.2013 07:34
ciekawy pomysł:-)
ao_12 02.03.2013 22:03
wypróbowałam ja dzisiaj, pyszna
Katarzyna/kate1980 19.01.2013 21:38
pomysłowa
ao_12 19.01.2013 20:35
hmm brzmi smacznie , będę próbować
gosia56 19.01.2013 20:32
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak