Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez 4 łyżki
natka pietruszki 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Fasolę opłukać i dobrze osączyć, przełożyć do rozdrabniacza. Dodać 2 łyżki majonezu i zmiksować. Natępnie dodać posiekaną natkę pietruszki, osączone kawałki tuńczyka i kolejne 2 łyżki majonezu. Wszystko zmiksować na gładką masę. Pastę podawać do pieczywa, dobrze smakuje równiez z waflami ryżowymi oraz papryczka konserwową.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 24.02.2014 15:20
pyszne i pożywne połączenie
Alex_M 23.02.2014 12:34
bardzo fajna ta pasta :)
ONY_za_kare 22.02.2014 16:26
ciekawy pomysł, nigdy takiej nie jadłem!
Mniam 22.02.2014 08:52
Fajny pomysł na pastę z tuńczyka. Z fasolą super!
Konczi 22.02.2014 08:18
Lubie takie pasty :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak