Pasta z boczku i pieczarek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek wędzony

    10 dkg
  • pieczarki

    2-3
  • cebula

    1/2
  • sól, pieprz

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić i lekko poddusić na patelni wraz z cebulką . Boczek zemleć w maszynce razem z pieczarkami i cebulą. dodać posiekaną natkę i doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Betka 06.11.2013 19:19
mmm rewelacja!!
RenataZ-et 06.09.2013 21:43
ciekawy ten przepis
Motorek 09.08.2013 20:12
Super pasta
adelajda 14.07.2013 19:31
lubię pasty !
Grażyna13 01.07.2013 13:59
super pomysł :)
wiola333 11.04.2013 09:47
bardzo smaczny przepis
romanrafal 15.11.2012 16:41
smaczna
Łukasz15 12.11.2012 07:10
Bardzo dobra pasta
ewaa 22.02.2012 20:58
świetna!
ela16 07.09.2011 11:07
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat