Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta warzywna do chleba

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bakłażan 1 sztuka
czosnek 4 ząbki
pomidor 1 sztuka
majonez 1 łyżka
sól
pieprz
oliwa
papryka czerwona 1 sztuka
ser gouda 1/2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta warzywna do chleba

Bakłażana,paprykę i czosnek(nie obieramy niczego)pieczemy w piekarniku w 200 stopniach przez 45 minut do godziny.W połowie pieczenia dodajemy pomidora.Następnie wszystko jeszcze gorące obieramy,wkładamy do miski i albo miksujemy albo dobrze rozgniatamy widelcem,dodajemy majonez i starty ser,doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwka 01.11.2012 19:37
musi być pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak