Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bakłażan
2 -
koper włoski
1 -
papryka czerwona
1 -
cukinia
1 -
cytryna
1/2 -
cebula biała
1 -
oliwa
4 łyżki -
cukier
1 łyżeczka -
Kardamon mielony Prymat
-
Szafran nitki Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz biały mielony Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VIII: Tagine z bakłażanem i koprem włoskim, odc. 35
Kroki postępowania



Podajemy na zimno lub na ciepło.![]()
Komentarze (2)