Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z wędzonym piklingiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser twarogowy 200 g
pikling oczyszczony 200 g
masło 75 g
koncentrat pomidorowy 2-3 łyżeczki
sól i pieprz do smaku
Cebula suszona Prymat mielona

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z wędzonym piklingiem

Wędzonego śledzia obrać ze skóry, wyjąć kręgosłup i widoczne ości.
Mięso zmielić razem z twarogiem. Dodać miękkie masło i koncentrat pomidorowy. Wszystko utrzeć na jednolitą masę doprawiając solą, mieloną suszoną cebulą i dużą ilością pieprzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak