Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
Bazylia suszona Prymat
do posypania -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
szczypta -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
do posypania -
okoń
350 g -
płatki migdałowe
10 g -
masło
0,5 łyżeczki -
cytryna
skórka otarta i sok z 0,5 cytryny -
ziemniaki
kilka sztuk -
kapary całe Smak
-
śmietana kremowa 30% lub 36%
50 ml -
jajko
1 sztuka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
szczypta
Przepis i sposób przygotowania Przepis Dnia V: Okoń pieczony z migdałami i purée cytrynowym, odc. 52
Kroki postępowania






Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się