Pasta Twarogowa z Dżemem

Pasta Twarogowa z Dżemem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    200 g
  • mleko

    100 ml
  • dżem

    100 g
  • sól

    1 szczypta
  • chleb

    3 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mleko zagotować wystudzić twaróg rozetrzeć z mlekiem i dżemem na gładką masę przyprawić solą

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat