Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa na kanapki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg półtłusty 300 gram
jajko 1
pomidory suszone w zalewie 3
czosnek 1 mały ząbek
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta duża
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat szczypta duża

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa na kanapki

Jajko gotujemy na twardo. Obieramy, trochę rozdrabniamy i przekładamy do rozdrabniacza, do niego dodajemy pomidory suszone, obrany czosnek i łyżkę majonezu. To miksujemy ze sobą. Potem dodajemy twaróg, doprawiamy pieprzem i solą i ponownie miksujemy na jednolitą masę ale nie za długo. Podajemy do świeżego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak