Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa kukurydziano- tuńczykowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
twaróg 1/2 kostki
jajko 4 szt
sól
Pieprz biały mielony Prymat
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa kukurydziano- tuńczykowa

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Po ugotowaniu wkładamy do zimnej wody i obieramy . Kukurydzę odsączamy z zalewy i miksujemy na jednolita masę. Dodajemy pokruszony twaróg , odsączonego tuńczyka i posiekane wcześniej ugotowane jajka. wszystkie składniki razem miksujemy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smarujemy pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 07.02.2013 10:23
Polecam na śnaidanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak