Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 250 g
majonez 4 łyżki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna

Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu zetrzeć na tarce do jarzyn. Biały ser rozgnieść widelcem i połączyć z jajkami. Dodać majone oraz doprawić pastę solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lemon 14.10.2012 21:05
ekstra
artur7 14.10.2012 20:46
fajne
artur7 14.10.2012 20:45
fajne
artur7 14.10.2012 20:42
fajne
artur7 14.10.2012 20:40
fajne
Piotr-21 14.10.2012 20:33
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak