Pasta serowo-czosnkowo-cebulowa

Pasta serowo-czosnkowo-cebulowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    1/2 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • czosnek

    4 ząbki
  • majonez

    2 łyżki
  • śmietana

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta serowo-czosnkowo-cebulowa

Widelcem wyrabiamy serek, czosnek i cebulkę przycisnąć przez praskę.
Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

jolaxa1 08.02.2011 23:08
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat