Pasta serowo- pomidorowa

Pasta serowo- pomidorowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    10 dag
  • ser topiony

    20 dag
  • masło

    10 dag
  • koncentrat pomidorowy

    1-2 łyżki
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta serowo- pomidorowa

Ser biały należy utrzeć w misce za pomocą kulki do ucierania, dodać do
niego ser topiony, masło i koncentrat pomidorowy. Wszystkie składniki
należy dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastę
można podawać po schłodzeniu w lodówce.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat