Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowa z jajkami i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony 200 g
masło 1/4 kostki
jajka ugotowane na twardo 3 sztuki
pieczarki marynowane 10 sztuk
majonez 2 czubate łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowa z jajkami i pieczarkami

Serek topiony starannie utrzeć z miękkim masłem. Jajka i pieczarki pokroić, dodać do masy serowej. Dodać majonez. Wszystko starannie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak