Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewka 1 pęczek
czosnek 3 ząbki
śmietana 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa

Kroki postępowania

1
Ser biały wyrabiamy ze śmietaną, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Krok 1 - Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa foto
2
Oczyszczone rzodkiewki kroimy w słupki, dodajemy do twarogu i całość mieszamy.
Krok 2 - Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa foto
3
Pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
Krok 3 - Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia26 14.06.2013 19:01
ślinak leci
w mojej kuchni 14.06.2013 18:07
coś dla mnie do razowego pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak