Pasta pieczarkowa

Pasta pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • cebula

    1 szt
  • serek mascarpone

    1 łyżka
  • białko gotowane

    4 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz ziołowy XXL

    do smaku
  • Pieprz kolorowy Prymat w młynku

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, wrzucić na rozgrzane masełko z odrobiną oleju, usmażyć do odparowania płynu.
Pod koniec dodać Mascarpone i doprawić pieprzem ziołowym, kolorowym i solą.
Po wystudzeniu dodać białka i zmiksować podręcznym blenderem
Pasta jest bardzo smaczna zarówno z krakersami jak i do faszerowania jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat