Pasta ogórkowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    20 dag
  • cebula

    1/4 sztuki
  • korniszony

    2 sztuki
  • śmietana

    1 łyżka
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę, ogórka drobno siekamy i łączymy z pozostałymi składnikami, doprawiamy sola i cukrem i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
zuzanna_z 14.03.2012 11:28
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat