Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta makrelowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt.
ogórek kiszony 1 szt.
masło 1 łyżeczka
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
majonez 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta makrelowa

Rybę obieram i miksuje blenderem, dodaję startego na małych oczkach tarki ogórka, masło, koncentrat i majonez. Mieszam i smaruję pastą pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eMMe 31.03.2014 21:40
Bardzo lubię:)
IlonaAlbertos 31.03.2014 17:31
W sam raz na kanapki.
Paolcia 31.03.2014 17:23
osobiście wolę z tuńczyka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak