Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta łososiowo - czosnkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony 2 łyżki rozdrobnionego
serek kanapkowy biały 2 łyżki - smak czosnkowy
szczypiorek 4 pióra
rzodkiewka 1 sztuka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta łososiowo - czosnkowa

Łososia rozdrabniamy widelcem. Dodajemy serek i ucieramy na pastę. Doprawiamy solą oraz pieprzem do smaku. Szczypiorek siekamy, a rzodkiewkę kroimy w plasterki. Pieczywo smarujemy pastą, układamy plasterki rzodkiewki i posypujemy szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiktoria29 10.03.2017 14:19
lubie takie smarowidła kanapkowe
pestka 10.03.2017 12:30
smaczne śniadanie
AZgotuj 10.03.2017 11:07
smaczny sposób na pyszne kanapki:)
Róża1 10.03.2017 10:52
też przepadam za takimi pastami :-)
agaK. 10.03.2017 10:39
Pysznie wygląda, lubię takie pasty.
adelajda 10.03.2017 10:10
pasty bardzo lubię :)
gosia56 10.03.2017 09:52
na pewno pyszna;)
Justi2401 10.03.2017 09:33
Pyszne, domowe smarowidło na kanapki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak