Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z makreli i jajek z chrzanem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
cebula 1 szt
majonez 2-3 łyżki
chrzan 2-3 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z makreli i jajek z chrzanem

Makrelę dokładnie obieramy ze skóry i ości- umieszczamy w miseczce.
Jajka obieramy ze skorupek i drobniutko siekamy- łączymy z mięsem makreli.
Dodajemy posiekaną cebulę, majonez i chrzan.
Przyprawiamy solą i pieprzem- dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justynkag 02.04.2015 10:57
Bardzo fajna pasta
Kuchenka 02.04.2015 09:28
apetycznie :)
Megg 01.04.2015 20:07
lubie pasty do pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak