Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
szczypiorek
majonez 4 łyżki
sól
pieprz
miód 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka gotujemy na twardo, następnie je obieramy i kroimy w kostkę. Do jajek siekamy świeży szczypiorek, dodajemy sól i pieprz dla smaku. Następnie dodajemy majonez i delikatnie mieszamy. Na sam koniec dla urozmaicenia smaku dodajmy troszeczkę miodu. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta25 08.09.2012 09:38
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak