Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
majonez 1,5 łyżki
pieprz do smaku
makrela 1 w sosie

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z makrelą

Kroki postępowania

1
1. Jaja gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę.
Krok 1 - Pasta jajeczna z makrelą foto
2
2. Makrelę z puszki (Można użyć też wędzonej świeżej) odcedzamy z zalewy i rozdrabniamy aby upewnić się, że nie ma ości.
Krok 2 - Pasta jajeczna z makrelą foto
3
3. Dodajemy majonez, przyprawiamy pieprzem i mieszamy. Pasta doskonała na kanapki :)

SMACZNEGO :)
Krok 3 - Pasta jajeczna z makrelą foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 09.02.2013 14:39
extra
kamyk 30.12.2012 21:52
smaczna
paula99926 07.12.2012 20:36
jak ja taką lubię :)
Anna169Hosz 10.11.2012 12:40
Bardzo lubię.
monisia1977 30.10.2012 07:48
ja jeszcze dodaje ogórek konserwowy pycha
Rafał10 29.10.2012 21:46
takie proste i takie smaczne :)
pajbek 29.10.2012 21:37
Lubię takie pasty.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak