Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z majonezem

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
majonez 2 łyżki
Szczypiorek cienki 1 łyżka
pieczywo
twaróg 100 (półtłusty)
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z majonezem

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy. Na krajalnicy kroimy w plastry i wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg oraz szczypiorek, Rozdrabniamy widelcem. Dodajemy majonez. Mieszamy, doprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 24.08.2013 23:41
doskonała do bułeczki
msmors 24.08.2013 22:13
często robię taką
gosia1988 24.08.2013 22:11
fajna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak