Pasta jajeczna z majonezem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 sztuk
  • majonez

    2 łyżki
  • Szczypiorek cienki

    1 łyżka
  • pieczywo

  • twaróg

    100 (półtłusty)
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy. Na krajalnicy kroimy w plastry i wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg oraz szczypiorek, Rozdrabniamy widelcem. Dodajemy majonez. Mieszamy, doprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marcia7 24.08.2013 23:41
doskonała do bułeczki
msmors 24.08.2013 22:13
często robię taką
gosia1988 24.08.2013 22:11
fajna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat