PASTA JAJECZNA Z FETĄ I KIEŁKAMI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3
  • ser feta

    100 g
  • kiełki

    większa garść, ulubionych
  • pieprz

  • majonez

    łyżka
  • Koperek suszony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotuję na twardo.
Fetę z majonezem i jajkami miksuję blenderem na gładką pastę.
Mieszam z kiełkami i odrobiną koperku, doprawiam do smaku pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 23.06.2017 17:26
na pewno smaczna [[pasta
olkaaa 23.06.2017 10:51
ciekawy pomysł
bertpvd 23.06.2017 10:49
smaczna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat