Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z czubricą zieloną i serkiem śmietankowo- kanapkowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4-6 szt
serek śmietankowy 2-3 łyżki
czubrica zielona
sól do smaku
pieprz
cebula 1 szt
bazylia świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z czubricą zieloną i serkiem śmietankowo- kanapkowym

Jajka ugotować na twardo.
Do miski włożyć obrane i wystudzone jajka, pognieść je widelcem, dodać pokrojoną w drobniutką kosteczkę cebulkę, doprawić do smaku solą, pieprzem oraz czubricą zieloną. Na koniec dodać serek śmietankowo-kanapkowy i poszatkowaną świeżą bazylię. Wszystko dokładnie wymieszać i ewentualnie doprawić do smaku.
Smacznego:))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 08.08.2014 14:32
no fajna pasta
pajbek 08.08.2014 12:59
Dla mnie pyszne :-)
jasiek 08.08.2014 12:49
Ciekawa jest taka pasta.
Bernadeta1 08.08.2014 12:43
lubię pasty jajeczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak