pasta jajeczna z chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    5 sztuk
  • Chrzan śmietankowy Smak

    2 łyżeczki
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • zielona cebulka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz zielonej cebulki umieścić w pojemniku od blendera i dokładnie zmiksować. Zieloną cebulkę drobno pokroić, wymieszać z pastą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pestka 04.10.2013 08:03
często robię pasty jajeczne , ale chrzanu jeszcze nie dodawałam
Magula 03.10.2013 10:14
lubię taką na kanapki
Mysiunia 03.10.2013 09:13
lubię takie :) świetnie podane:)
joanna30 03.10.2013 08:52
Jak pięknie podana!
gibli 03.10.2013 08:12
uwielbiam pasty jajeczne:)
2milutka 03.10.2013 07:53
uwielbiam takie smaki
gosia561 03.10.2013 00:29
zawsze dobre połączenie
EWI 02.10.2013 23:22
wygląda smacznie
migotka28 02.10.2013 22:32
piękne miseczki a pasta smakowita

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat