Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    4 łyżki
  • Szczypiorek cienki

    1 pęczek
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1/2 łyżeczki
  • jajko ugotowane na twardo

    10 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka bardzo drobno siekamy lub dusimy dodajemy majonez i posiekany szczypiorek .wszystko mieszamy doprawiamy przyprawą uniwersalną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 23.08.2011 15:27
bardzo dobra na kanapki
kielcok1 21.06.2011 17:09
lubię
SyMiki 16.05.2011 22:17
pycha
rakow2 08.03.2011 16:24
fajna
szalonamariolka 25.02.2011 23:15
pyszna
irena13 22.10.2010 20:48
musi być pyszna
marta639 17.09.2010 18:08
Smaczna.
Malinka 22.08.2010 19:54
Pasta jajeczna-moja ulubiona!
Jolanta40 03.08.2010 09:32
uwielbiam taką pastę
amorzenek 29.06.2010 18:23
robie taka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat