Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 3 sztuki
Szczypiorek cienki 1/2 pęczku
szynka 3 plastry
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i studzimy. Ścieramy na tarce.

Rzodkiewki i szynkę kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy.

W miseczce mieszamy musztardę z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem.

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.

* możemy zrobić wersję light zamiast majonezu dodać jogurt naturalny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 03.06.2013 10:14
napewno pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak