pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1
  • serek topiony

    300 gram
  • jajko ugotowane na twardo

    4
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta jajeczna

Ugotowane jajka i marchew pokroić i wymieszać z serkiem topionym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

moni0212
moni0212 21.08.2012 10:37
też tak uważam
kanu83 20.08.2012 20:07
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat