Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Pasta do chleba z odzysku

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso
ok 30 dag duszonego albo gotowanego
jajko ugotowane na twardo
4-5 szt
cebula
1/4 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
1 łyżka z czubkiem
rosół
ok2 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z odzysku

Do mięsa z rosołu czy z sosu(mięso może być mieszane) obranego z kości dodać drobno pokrojoną cebulę i obrane jajka. Dodać też tartą bułkę i można dodać jedną lub dwie łyżki sosu albo rosołu. Można też po prostu dodać wody.
Wszystko ściąć blenderem i doprawić do smaku. Jeśli masa jest za sucha dodajemy płynu a jeśli odwrotnie oprószamy bułką.
Smarować pastą kromki pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak