Pasta do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3 łyżki
  • ogórki konserwowe

    3 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    10 szt
  • paprykarz

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do naczynia daję 1 paprykarz szczeciński,jajka i ogórki trę na tarce na grubych oczkach, dodaję majonez-mieszam wszystko razem. Smaruję na kromkę chleba. Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat