Pasta cytrynowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryna

    1 szt
  • serek homogenizowany

    1 szt
  • miód naturalny łyżka

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do serka dodajemy pół wyciśniętej cytryny drugie pół pokroić na plasterki i zostawić do ozdoby.Serek dobrze zmiksować z miodem i sokiem z cytryny .Przełożyć do salaterki ozdobić cytryną

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 07.12.2012 19:50
Fajna pasta.
kielcok1 19.12.2011 15:18
smaczna i zdrowa
rakow2 12.05.2011 19:41
musi być kwaśne
patusia 23.04.2011 12:52
smaczna
Emilia22 23.09.2010 07:17
fajny przepis
marta639 17.09.2010 18:33
Polecam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat