Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowe raczki pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki
ser żółty
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe raczki pod pierzynką

Parówki obieramy z osłonek i nacinamy końce, tak aby powstały z każdej strony cztery końcówki. Następnie obsypujemy przyprawą do grilla i smażymy z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone raczki posypujemy startym żółtym serem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 04.09.2013 22:36
dla niejadka super sprawa
Ewelina47 07.08.2013 21:39
moje jedzonko, lubię takie
Bernadeta1 12.04.2013 22:57
szybkie a jakie efektowne i smaczne jedzonko
MagdaXXX 25.12.2012 10:01
jak byłam mała to mama nam takie robiła ale mówiła na to DIABEŁKI
Adam/ZUB3R 25.11.2012 14:33
lubię paróweczki
teresa18 02.11.2012 19:29
ciekawe
Dorota59 30.09.2012 19:29
fajne
hahanka 19.09.2012 20:44
pomysłowo
mariel78 07.09.2012 10:44
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak