Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowe koreczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb żytni 2 kromki
parówki 2 szt
małe ogóreczki kilka szt
pieczareki całe kilka szt
keczup pikantny
ser żółty 2 plasterki
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe koreczki

Pieczywo smarujemy masłem i nakładamy po plasterku sera. Parówki obieramy z osłonek i gotujemy. Ugotowane parówki chwilę studzimy i kroimy na kawałki. Ogórki kroimy na małe kawałki, a pieczarki na połówki. Kromki z serem kroimyy na małe kwadraty. Na wykałaczkę nabijamy ogórka lub pieczarke, kawałek parówki i na dno kwadrat z pieczywa. Podajemy z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 22.08.2012 13:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak