Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w polędwicy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 8 szt
papryka czerwona 1 szt
tłuszcz do formy 2 łyżki
polędwica 8 wędzona z kurczaka
ser gouda 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w polędwicy

Paprykę i ser kroimy na cienki słupki. Z parówek zdejmujemy osłonki. Nacinamy wzdłuż i wkładamy paski papryki i sera żółtego. Owijamy polędwicą i spinamy wykałaczkami. Układamy w naczyniu żaroodpornym. Zapiekamy około 10 minut w temperaturze 150 stopni C. Gotowe:)Pycha:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 26.12.2012 08:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak