Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1
przecier pomidorowy 0,5
oregano
parówki 7

Porada

Piec ok 10minut,do momentu,aż ciasto francuskie będzie lekko złote

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Przygotowanie jest bardzo proste.Rozkładamy ciasto francuskie,przecinamy na szerokość(na środku) i kroimy je na małe trójkąty.Na nich rozsmarowujemy przecier pomidorowy,na to oregano i parówkę kładziemy na szerszą stronę.Zawijamy i kładziemy najlepiej na papier do pieczenia.
Teraz do piekarnika i gotowe :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 31.05.2016 18:54
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak