Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 opakowania
parówki 10 szt
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Mąkę rozsypać na stolnicy, rozwałkować cienko ciasto i pociąć na paseczki. Parówki przekroić wzdłuż i owinąć je ciastem. Następnie przeciąć na pół i układać na brytfance. Piec ok 20-25 min w temp. 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 25.12.2014 20:32
Smacznie wygląda :)
Jagódka77 11.11.2014 14:19
robię podobne są pyszne
Ela15 24.10.2014 11:48
bardzo dobre
lena57 22.10.2013 14:33
Pomysł amatorski ale efekty są pyszne mmmmm :)
lara 21.10.2013 13:54
dobry sposób na szybką przekąskę
msmors 21.10.2013 12:56
takich jeszcze nie robiłam
Janina 21.10.2013 12:54
Muszę takie zrobić;)
aniagdz 21.10.2013 12:19
warto dodać do środka ser, cebulkę i posypac np. oregano, bazylią i pieprzem:)
bogusia19 21.10.2013 12:05
lubie takie parówki
Piotr-21 21.10.2013 11:32
pyszne danie
Barbara/zuza22_85 21.10.2013 11:23
bardzo smaczne
Paolcia 21.10.2013 10:52
mmmmmm pychaa :)
dodi 21.10.2013 10:35
pysznie wyglądaja
iwi 21.10.2013 10:28
Fajny pomysł
ana1 21.10.2013 10:26
bardzo fajne
nutellla 21.10.2013 10:14
takie lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak