Parówki sojowe z jablkami

Parówki sojowe z jablkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    1 łyżka
  • jabłka

    2 szt
  • musztarda

    1 do smaku
  • parówki

    1 sojowe
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

parówki (można też użyć mięsnych) pieczemy chwilę w piekarniku. Jabłka ścieramy na tarce i mieszamy z miodem i łyżeczką musztardy. Trzeba tę masę zagotować. Ciepłe parówki polewamy sosem z jabłek i dodajemy kilka plasterków jabłek. Można jeść same. Pychota.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Marta1986 26.04.2012 10:35
niam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat